BLOG

Bij communicatie draait het om gedachten en gevoelens, oftewel perceptie. GMMCK is in staat beeldkracht, vormkracht en daadkracht voor u te combineren in één creatief concept. Positionering is meer dan een hippe term. Het vormt vaak het startpunt voor ons plan van aanpak.

  • Alles
  • Geen categorie
  • Merken
  • Strategie
  • Verkoop

MISSIE & VISIE

Een visie geeft in hoofdlijnen aan hoe de missie wordt gerealiseerd. De visie verwoordt dus globaal de ‘hoe’-vraag. In de visie is beschreven welke uitgangspunten centraal staan in het handelen van de afdeling of organisatie. Een visie kan bijvoorbeeld iets zeggen over positionering, organisatie, verantwoordelijkheid en samenwerking. Een visie is afhankelijk van de specifieke situatie. […]

VAN JE FOUTEN KUN JE LEREN

Hoe kun je leren van een bijna-klant, die uiteindelijk niet kocht? Het antwoord is simpel. Je vraagt het gewoon. Leer van de fouten die je maakt in het verkooptraject en maak werk van je misstappen. Alleen dan ben je verzekerd van een groeiend percentage succesvolle offertetrajecten. Deze aanpak lijkt simpel, maar de verkooporganisatie moet er […]

IK HEB EEN GOED IDEE

Iedereen heeft weleens een goed idee voor een nieuw product of nieuwe dienst. Wees er snel bij, want zo snel als een idee opkomt, zo snel raak je hem ook weer kwijt.

A-MERKEN VERSUS B-MERKEN

Wat geeft een A-merk een A-status. En is een B-merk in crisistijd misschien ook een A-merk? Merken zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Wilt u meer weten over communicatie?

Wilt u direct een offerte aanvragen?

3Sixtysix

GMMCK voorwaarden

Bij uw initiële opdracht ontvangt u onze algemene voorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring en cookieverklaring.

GMMCK informatie

KVK-nummer: 67399886
BTW-nummer: NL002114621B78
Bankrekening: NL56RABO0126670668
BIC-code: RABONL2U

GMMCK op socialmedia

GMMCK op Facebook