Missie van GMMCK

B2B-communicatie

Organisaties die andere organisaties willen benaderen, dienen dit op een andere manier aan te pakken dan organisaties die zich richten op consumenten. Een creatief communicatiebureau helpt. GMMCK focust zich op het strategische en creatieve aspect om uw doelgroepen in hun ziel te raken. B2B-communicatie voor toonaangevende merken en grotere MKB-organisaties heeft onze primaire focus. Door expertise en ervaring tillen we elk merk naar een hoger niveau.

Strategisch communicatieadvies

Communicatie onder één dak. Drie disciplines die met elkaar geïntegreerde totaaloplossingen bieden. Van strategische marketingcommunicatie tot slimme online communicatie en drukwerkbemiddeling. Gemak door: één aanspreekpunt, snel en efficiënt schakelen en goede kwaliteit.

Doelgericht communiceren

GMMCK richt zich vooral op B2B-communicatie. De belangrijkste pijlers van onze dienstverlening zijn functionaliteit, creativiteit en effectiviteit. Een goed product (dienst) verdient een heldere uitleg. Een herkenbare en consistente boodschap zijn  enorm belangrijk voor de groei van uw bedrijf. Waarom zouden klanten zaken met u doen? Hoe krijgt u ze over de streep?

Wilt u direct een afspraak maken?

Wilt u direct een offerte aanvragen?

Missie, uw doel voor de toekomst!

missie, strategie, koersbepaling
Wij nemen u mee op onze missie naar effectieve communicatie.

DE HELFT VAN UW COMMUNICATIEBUDGET IS VERSPILLING, MAAR WEET U OOK WELKE HELFT?

GMMCK voorwaarden

Bij uw initiële opdracht ontvangt u onze algemene voorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring en cookieverklaring.

GMMCK informatie

KVK-nummer: 67399886
BTW-nummer: NL189722022B03
Bankrekening: NL56RABO0126670668
BIC-code: RABONL2U

GMMCK op socialmedia

GMMCK op Facebook